Dag 27: Godt fottøy og praktiske klær

Ragnhild Bergheim, Lørenskog kommune

ragnhild27.jpg

Først vil jeg si at gode brodder er undervurdert! Etter en periode med fin vinter, kom regnet, og hele Lørenskog var en stor issvull noen dager. Slik føltes det i alle fall. Da var det greit å ha skikkelige brodder tilgjengelig.

Med godt fottøy og praktiske klær går det det bra å være fotgjenger. Jeg har brukt bilen i jobbsammenheng totalt tre dager så langt.

Den ene dagen var kommunens el-bil på EU-kontroll(!), den andre dagen fikk vi statsrådsbesøk og den tredje dagen var det rett og slett ikke mulig å få tidsskjemaet til å gå opp uten bil.

Men ellers har jeg gått, syklet og brukt buss. Det går forbausende bra med litt god planlegging. Hjernen er innstilt på å gå, bilen er siste utvei i denne perioden. Og jeg har ligget på mellom 13000 og 15000 skritt på skrittelleren hver arbeidsdag. Det er jo en motivasjonsfaktor i seg selv. Noen dager kunne jeg syklet, men har valgt å gå – nettopp fordi jeg føler at det gir meg mere trim.

Det meldes altså om god stemning fra Lørenskog!