Dag 26: Evig liv i fryseren?

Ståle Versland, Modum kommune

ståle26.jpg

Siden lokalavisen skrev om prosjektet vårt allerede første dag har vi opplevd at folk har vist interesse for dette. Noen spør, spøkefullt, om vi har blitt syke av å spise dårlig mat, om vi er sultne. Svaret er selvfølgelig nei. Som jeg har skrevet må vi tørre å stole på lukt og smak, og vi har ikke vært nødt til å kaste noe av det vi har kjøpt fordi det har vært dårlig. At vi ikke har sultet har vi vel dokumentert godt gjennom bloggen!

Vi opplever at folk har vært veldig positive, og som jeg har skrevet om har flere delt egne bilder av utgåtte varer på matbordet.

Et vennepar har tatt bekjempelse av matsvinn til et helt nytt nivå ved å lage et eget skjema for å sørge for å tømme kjøleskap og fryser! Et godt tips for flere, oss inkludert, for hvem har vel ikke “gamle godtbiter” som burde vært brukt? Matvarer har ikke evig levetid i fryseren heller!