Dag 25: Butikkturen ser litt annerledes ut!

Kamilla Thue, Eidskog kommune

Det føles litt annerledes å gå på butikken når jeg skal tenke kjøttfritt. I går brukte jeg litt ekstra tid ved vegetarhylla. Et sted jeg normalt ikke stopper må jeg innrømme. Men etter at mine kjøttfrie dager har inneholdt mye blomkål og grønnsakssuppe tenkte jeg at vi burde forsøke å utvide menyen noe. Så i dag blir det vegan-snitzel til middag!

Skal jeg fortsette denne livsstilsendringen også etter disse 30- dagene må jeg nok ha litt flere alternativer å velge blant – så regner med at vi kommer til å spise oss gjennom mange av disse mulighetene etter hvert. For selv om motivasjonen ikke har vært på topp hele veien har jeg og samboeren i hvert fall satt oss som mål og fortsette med to kjøttfrie middager framover. Så her blir det nok flere spennende smaksopplevelser etter hvert!