Dag 25: Impulshandling er altfor lett!

Guri Bråthen, Østre Toten kommune

Da er jeg ferdig med vinterferie. 4 dager i Hemsedal med 3 barn gikk veldig fint, da jeg klarte å planlegge innkjøp og mat for disse dagene. Så vi hadde faktisk minimalt med matsvinn på ferie! Skikkelig solt! Planlegging funker!

Men må innrømme at da jeg kom hjem på torsdag, så ble det en runde med impuls handling på butikken. Handling helt uten plan: skulle vel bare handle inn noe til middag for en dag. For jeg skulle være borte hele helga på møter, og hadde det litt travelt. Det er også veldig dumt å handle når du er sulten. Da får du lyst til å kjøpe alt mulig rart. Og det gjorde jeg selvsagt. Mye rart. Så nå går jeg inn i en uke der jeg må “rydde opp” i kjøleskapet etter forrige ukes uplanlagte innkjøp. Altså må vi spise opp det som ble kjøpt inn…

Ellers har jeg vært på årsmøte i hele helga, og fått servert alle måltider. Det var hyggelig! Bildet viser utsikten fra dirigentbordet, der jeg hadde min plass under møtet. Jeg konkluderer med at det viktig å ha en god plan for å få til en god gjennomføring av et prosjekt. Dette gjelder både på møter og i hverdagen.