Dag 20

Kamilla Thue, Eidskog kommune

kamilla.jpg

Da er hverdagen i full gang igjen etter en kort uke i sydligere strøk. Veldig godt med noen roligere dager sammen med min lille familie. Og jammen ble det ikke en liten ferie fra bloggskriving også.. Må også bare erkjenne at det i ferien ble som jeg mistenkte – litt vanskeligere å holde fokus også med hensyn til menyen. Ingen helt kjøttfrie dager altså. Noen flere vegetariske måltider enn det ellers ville ha vært ble det nok, men klarte altså ikke å holde meg helt på matta. Jeg må nok øve “viljestyrke-muskelen” litt mer først!  

I hverdagen er det også fristelser og særlig møtematen kan være en utfordring har jeg fått merke. Med få vegetariske alternativ. Her har vi en jobb å gjøre og dette er jo noe vi ganske greit kan få gjort noe med!