Dag 20: Herlig med noen vinterferiedager. Allerede onsdag

Lisbeth Hammer Krog, Bærum kommune

Herlig med noen vinterferiedager. Allerede onsdag i dag.  

Mandag og tirsdag ble det dessverre egen bil. Mandagen for å få dagen til å gå opp pga jobb, sykebesøk og innkjøp til bursdagsfeiring. Umulig å rekke alt dette via offentlig kommunikasjon før alt skulle være klappet og klart til kl 1900 om kvelden. Tror det må være fordi det er mye  å tenke på om dagen, men tirsdag glemte jeg rett og slett utfordringen min og satte meg i bilen og kjørte til jobb. Når jeg var nesten fremme ved rådhuset kom jeg på at jeg selvfølgelig skulle tatt bussen. 

MEN i dag er jeg i gang igjen. Det ble buss og tog til jobb i morges, og jeg fikk noen gode samtaler underveis. Bussen blir mitt transportmiddel hjem i kveld.