Dag 17

Even Hagen, Oppland fylkeskommune

I dag ble det tog, nærmere bestemt parade! Over 500 glade mennesker deltok i historiens første Vinterpride på Lillehammer. Pride er både feiring og politikk, begge like viktige. Vi viderefører kampen for at alle skal kunne være seg sjøl, fullt og helt, uten å oppleve diskriminering og skjellsord. Størst av alt er kjærligheten. Stolt av at så mange stilte opp 🙂

Også denne uka har bilen min stort sett fått stå i ro. Jeg måtte kjøre hjem til Otta på en begravelse rett før helga, fordi Sel kyrkje ikke akkurat er et kollektivknutepunkt, men ellers har det gått fint. Neste uke er det vinterferie i Oppland, så dagene er litt roligere. Men jeg har likevel noen møter der jeg kanskje får utfordret kollektivbruken. Følg med, så får du se hvordan det går.

Happy Pride!