Dag 13

Raymond Johansen, Oslo kommune

raymond13.jpg

Har foreløpig ikke hatt noe problem med å spise mer fisk! Det hjelper jo at skrei-sesongen er i gang og at det er masse deilig fisk tilgjengelig i butikken. Ikke minst kom jeg over en smørsaus som ble kalt Oslosaus. Fantastisk til hvit fisk, poteter og grønnsaker. Skal få delt oppskriften med dere her.

Nå har mange vinterferie, så det er litt færre folk på t-banen om morgen. Vi er mange Osloborgere som bruker t-banen hver dag. Det er den mest populære kollektivtransporten i Oslo. Det er nesten dobbelt så mange som reiser med t-banen i Oslo (118 mill i året) som med tog (65 mill i året) i hele landet. Kollektivtrafikktilbudet har tatt over som den største transportøren av mennesker i hovedstadsregionen og det er nå flere reiser som foretas kollektivt enn med bil i Oslo. Og kollektivselskapet i Osloregionen – Ruter – jobber ut fra et mål om at all kollektivtransport i Oslo og Akershus skal være fossilfri innen utgangen av 2020. Mer t-bane, flere elektriske busser og et løft for trikken i Oslo vil gjøre at ennå flere kan velge kollektivt på vei til og fra jobben.