Dag 12: Matvett på ferie

Kamilla Thue, Eidskog kommune

Etter at en drøy uke av klimautfordringen allerede er passert føler jeg meg godt fornøyd med den første uka. Det gikk ganske så uproblematisk å klare to kjøttfrie dager. Samboeren som også har blitt på “laget” gikk til og med ned et par kilo også! Så synes jeg kan ha som  (veldig) foreløpig konklusjon at vi nok har tenkt mer på hva vi putter i munnen enn hva vi gjør til vanlig. Men denne uka… vi er på vinterferie på Gran Canaria og jeg kjenner allerede at NÅ vil det bli vanskeligere.  Valgte bort den kjøttfrie dagen i går når vi reiste nedover siden jeg av erfaring vet at det kan smake ekstra godt med fastfood på en slik dag.. Det var nok et riktig valg 😉 Og etter frokost på hotellet i dag var det for sent å velge tirsdag som kjøttfri. Så i morgen blir den store testen – vil viljestyrken holde i møte med virkeligheten på ferie. Jeg velger i hvert fall å være optimist!